El-Effekt AS har levert og montert ladepark for elbiler fra Zaptec med lastfordeling, tilgangskontroll og overvåkning.

Ved bruk av mer avanserte ladeløsninger som dette får man utnyttet mest mulig av kapasiteten som er avsatt til elbillading til enhver tid. Når det er få biler som lades slippes all effekt til disse, mens det fordeles jevnt på alle bilene når flere av stasjonene er i bruk og man ikke har kapasitet til å lade alle med full effekt.

Med tilgangskontroll med RFID brikke sikrer man at kun de som er utstyrt med brikke får brukt ladeparken og man kan knytte forbruk opp mot abbonent. Systemet har en sentralenhet man kan logge seg på for å administrere, overvåke og kontrollere status og forbruk, enten fra nettleser eller mobilapp. Det er også mulighet for å sette opp betalingsløsninger om man ønsker det.

Installasjonen er utført med flatkabel på vegg som stamme og avgreningsbokser til hver ladestasjon, samt sentralenhet plassert i tavle.

Forespør oss om tilbud på ladeanlegg til din bolig, næringseiendom eller ditt borettslag. Vi leverer alle typer av løsninger skreddersydd for deres behov. Gå til vårt kontaktskjema.