Om oss

El-effekt AS ble etablert våren 1995, med formål å drive elektroinstallasjoner på både sterkstrøm og svakstrøm. 
I dag har El-effekt AS over 35 engasjerte og profesjonelle medarbeidere, som gjør vårt firma til en av de ledende seriøse aktører innen elektrofaget. 

Våre målsetninger

Leverandør av elektriske tjenester siden 1995

 

El-effekt AS’ fremste mål er å drive frem lønnsomme, kostnadseffektive og trygge prosesser for våre kunder og samarbeidspartnere. Å levere avtalt kvalitet til rett tid og avtalt pris, er grunnsteinene i El-effekt AS’ virksomhet.

Vi vil være din rådgivende og langsiktige samarbeidspartner. For å oppnå dette fokuserer vi på følgende:

• El-effekt AS skal drive en langsiktig, verdioppbyggende installasjons- og servicevirksomhet som gjør det mulig å videreutvikle bedriften, samt gi grunnlag for ny konkurransedyktig virksomhet.

• El-effekt AS skal utøve sin virksomhet på en slik måte at den sikrer selskapets ansatte en utviklende, trygg og god arbeidsplass.

• El-effekt AS skal til enhver tid ha nødvendige autorisasjoner, sertifikater, spiss- og breddekompetanse som sikrer at alt vårt arbeid gjennomføres i henhold til lover, forskrifter og normer som er allment aksepterte.

• El-effekt AS sine kunder skal tilføres økt kvalitet og effektivitet gjennom problemfrie sterk- og svakstrømsinstallasjoner. Samtidig skal våre kunder vite at deres sterk- og svakstrømsinstallasjoner er sikre med henblikk på indre og ytre skader.

• El-effekt AS velger sine leverandører og produkter ut fra kriterier som kvalitet, design, funksjon og pris.

Vår kompetanse – din sikkerhet
Våre tjenester

Våre tjenester omfatter alt innen tradisjonell elektroinstallasjon. Det gjelder nybygg og rehabiliteringer av både privatboliger og næringsbygg. 

For privatmarkedet tilbyr vi både tradisjonelle sterkstrømsanlegg og energieffektive styringssystemer. 

For bedrifter kan vi i tillegg skreddersy akkurat det telenettet og det utstyret den trenger for å være operative, effektive og tilgjengelige.

Næring

Næringsmarkedet

Vi utfører alle typer elektrorelaterte installasjoner i både nybygg og rehabiliteringsprosjekter i både offentlig og privat sektor. Dette kan innbefatte alle typer sterk- og svakstrømsinstallasjoner.

Noen av tjenestene vi tilbyr i næringsmarkedet er:

9

Sterkstrømsinstallasjon

Vi leverer alt av belysningsinstallasjoner, elektrovarmeanlegg, styresystemer (KNX, DALI osv.) automatiseringsanlegg kanaluttakssystemer, grenstaver, gulvbokser, el-bil ladestasjoner og -parker, solcelleanlegg, UPS/Reservekraft m.m. i brukertilpassede løsninger.
9

Svakstrømsinstallasjon

Vi leverer komplette løsninger for strukturert spredenett, fiberkommunikasjon, automatisering, porttelefonanlegg, telefoni, IPTV, omstrukturering og optimalisering av eksisterende installasjoner/datarom m.m.
9

Sikkerhet

Alle typer brannalarm-, nødlys-, og ledelysanlegg, samt ITV (overvåkning), adgangskontroll- og inbruddsalarmanlegg m.m. i brukertilpassede løsninger skreddersydd for deres behov.
9

Service & Vedlikehold

Vi utfører service og vedlikehold på en rekke produkter innenfor både sikkerhet, svakstrøms- og sterkstrømsinstallasjoner. Forespør oss om en serviceavtale!
9

Rådgivningsfunksjoner

Vi tilbyr elektroteknisk rådgivning i alle faser av byggeprosessen.
Forbruker

Forbrukermarkedet

Vi utfører alle typer elektrorelaterte installasjoner i bolig, fritidsbolig, garasjeanlegg, verksteder, ulike boligsameier i Oslo og omegn.

Noen av tjenestene vi tilbyr i forbrukermarkedet er:

9

Tradisjonell elektroinstallasjon

Belysningsanlegg, elektrovarme, installasjon for generell forsyning, komfyrvakt, oppgradering av sikringsskap, kontroll av elektriske anlegg (NEK 405-2).
9

Smarthus

Vi leverer og integrerer styresystemer som Dynalite, DALI, KNX, xComfort, Fibaro, eSense, Smartly til ditt hus.
9

Ladeanlegg for El-Bil

Vi leverer både enkle ladebokser og lastbalanserte ladeanlegg med flere stasjoner.
9

Solcelleinstallasjoner

Vi prosjekterer og leverer solcelleanlegg til ditt tak, med integrasjon mot smarthus.
9

Kameraovervåking

9

Data spredenett (Ethernet)

9

Trådløse nettverk

9

Solcelleinstallasjoner

9

Brannalarmsystemer

9

Porttelefonsystemer (Audio/Video)