Roseslottet 2020

Tidsrom: 2019 – 2021 (åpning vår 2020)
Lokasjon: Frognerseteren, Oslo
Byggherre: Stiftelsen Roseslottet 2020
Omfang/om prosjektet: Kunstprosjekt

El-effekt AS er engasjert som elektroentreprenør for kunstinstallasjonen Roseslottet 2020 på Frognerseteren i Oslo. På kollen ovenfor Frognerseteren T-Banestasjon bygges i disse dager det som skal bli Roseslottet 2020.

Stiftelsen Roseslottet 2020 er en ideell organisasjon som med kunstinstallasjonen og det pedagogiske prosjektet Roseslottet 2020 har til formål å fortelle historien om okkupasjonen av Norge og om de grunnleggende prinsippene for demokrati, rettsstat og humanisme som da ble satt ut av kraft. For å lese mer om dette spennende prosjektet og menneskene bak det besøk Roseslottet 2020 på nett eller facebook.

Elektroinstallasjonene i prosjektet består av belysning av over 100 store malerier utendørs med utendørs LED basert «scenebelysning» med et avansert DMX styresystem, samt belysning av 5 master med dekor og en flott gangspiral på 300m med underlys fra LED Striper, i tillegg til flere flotte kunstinstallasjoner som lyssettes på forskjellige måter. Alt skal kontrolleres og iscenesettes med programmerbar lysstyring fra PC. 

Vi leverer også elektroinstallasjoner for alt driftsteknisk som kontorer, billettluke og fasiliteter for besøkende, samt forsyning for lyd og lysutstyr ved arrangementer.