Thon Hotel Slottsparken

Tidsrom: mai 2018 – Pågår
Lokasjon: Oslo
Byggherre: Olav Thon Gruppen
Totalentreprenør: J.I. Bygg AS
Omfang/om prosjektet: Rehabilitering av hotell/leiligheter

 Thon Hotel Slottsparken består av 318 hotellrom fordelt på tre bygårder. Hotellet består av en del apartments som innehar kjøkken og disse hotellrommene er for langtidsleie. Wergelandsveien 5 har 186 lettere oppgraderte hotellrom/apartments samt fullrenoverte hotellrom/apartments i 8 og 9.etg med suiter. Staffeldtsgate 3 og 5 består av 132 hotellrom/apartments som er totalrenoverte under prosjektet.

Staffeldtsgate 3-5

Staffeldtsgate 3 og 5 består av 132 totalrenoverte hotellrom og apartments fra 1 til 8.etg. Det er levert nye hoved- og underfordelinger til hele anlegget. Nytt Cat6a spredenett. Nytt sentralisert brannvarslingsanlegg og nytt sentralisert nødlysanlegg. Flere nye ventilasjonsanlegg for hotellrom samt kurs og konferanse. Det er levert ny tidsriktig LED belysning i fellesarealer.

Wergelandsveien 5

Wergelandsveien 5 består av 186 hotellrom/apartments som er lettere oppgradert. Plan 8 og 9, samt suiter er totalrenoverte med nye fordelinger for hvert hotellrom med nytt lysstyringssystem. Fellesarealer med ny belysning.

1.etg består av resepsjon og lobby, samt kurs og konferanselokaler som ble lettere oppusset sommeren 2019. Kurs og konferanselokalene består av 5 møterom med AV styring av prosjektor/lyd og DALI lyssystem. Totalrenovert trimrom med lys, DALI lyssystem og kjøling. Resepsjon er oppgradert med ny belysning, ny varmluftsport tilknyttet inngangsparti. Nye lysskilt på fasade levert sommeren 2017.

Kurs og konferanse, Staffeldtsgate 3 og 5  

Total renovering av kurs og konferanse lokaler i Staffeldtsgate 3-5. 6 nye møterom leveres med lysstyringssystem sammenkoblet med AV styring av møterom. Mingleareal med bufeet. Kjøkken for servering av konferansegjester i U1. Egen resepsjon ved inngang. DALI lysstyringssystem i hele lokalet. Eget system for lokal styring av ventilasjon på hvert møterom.